Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turbios CF (1578015) - RMR The Titans (1432074) » 665208731: T64/J2/VI

Liga 665208731 Información oficial sobre el partido 665208731 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.164 (14482)

Sepelaco FC Alineación oficial del equipo 'Sepelaco FC' en el partido 2 - 2 RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido
Al Triggs (12') 1 - 0
Al Triggs (38') 2 - 0
2 - 1 Herve Xuste (42')
2 - 2 Virgilio Ruiz Álvarez (47')
Sepelaco FC Alineación oficial del equipo 'Sepelaco FC' en el partido 2 - 2 RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sepelaco FC Alineación oficial del equipo 'Sepelaco FC' en el partido 1 - 1 RMR The Titans Alineación oficial del equipo 'RMR The Titans' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,1 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sepelaco FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sepelaco va ser Al Triggs.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Al Triggs va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Arretxe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Al Triggs arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Cortadillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Alejandro Moreno va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

RMR The Titans

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 42, el jugador visitant Herve Xuste va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 47 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Virgilio Ruiz Álvarez de Titans marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Van Gelder per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 21, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Titans va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Herve Xuste que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Titans, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Roberto Troyes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Titans va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mihai Grigorescu va desviar el xut final de Nicasio Castropol després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ignacio García-Herreros va deixar a Guillermo de los ríos assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Van Gelder va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): En Osvaldo Rubio, al minut 83 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Marcos Cortés Valiente el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Mihai Grigorescu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Herve Xuste no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.