Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barajas Fénix FC (798638) - F.C. Campio (989790) » 665208664: T64/J13/VI

Liga 665208664 Información oficial sobre el partido 665208664 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.162 (14480)

Barajas Fenix Sur Fc Alineación oficial del equipo 'Barajas Fenix Sur Fc' en el partido 0 - 4 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
0 - 1 David Orts (12')
0 - 2 Juan Gazpio (29')
0 - 3 Ventura Confín (47')
0 - 4 Benjamín Halcón (61')
Barajas Fenix Sur Fc Alineación oficial del equipo 'Barajas Fenix Sur Fc' en el partido 0 - 4 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barajas Fenix Sur Fc Alineación oficial del equipo 'Barajas Fenix Sur Fc' en el partido 0 - 2 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barajas Fenix Sur Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en İsmet Üke ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Eguen Arantzabal el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Barajitas van sortir al contraatac al minut 28, però Eguen Arantzabal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el Barajitas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marco Lima va marxar per velocitat al minut 68 i va fer una passada de la mort a Nguyễn Thanh Phúc, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Albert Georgescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barajitas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

F.C. Campio

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Orts va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Campio van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Gazpio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Urko Erkibel el va rematar Ventura Confín amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Benjamín Halcón de Campio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Urko Erkibel va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Benjamín Halcón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dan Budur, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Benjamín Halcón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dan Budur va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Urko Erkibel després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dan Budur va poder desviar-lo a córner.