Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las rb (1597663) - catalans.cat (314309) » 665208241: T64/J5/VI

Liga 665208241 Información oficial sobre el partido 665208241 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.155 (14473)

las rb Alineación oficial del equipo 'las rb' en el partido 1 - 0 catalans.cat Alineación oficial del equipo 'catalans.cat' en el partido
Juan Julio Carlot (62') 1 - 0
las rb Alineación oficial del equipo 'las rb' en el partido 1 - 0 catalans.cat Alineación oficial del equipo 'catalans.cat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las rb Alineación oficial del equipo 'las rb' en el partido 2 - 0 catalans.cat Alineación oficial del equipo 'catalans.cat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las rb

Goles Goles

  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Julio Carlot, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del las se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joris Du Pre va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): las va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Juan Julio Carlot va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Julio Carlot! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): las va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julián Carriazo en un 1 contra 1 amb el porter Tiberio Micari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Julio Carlot va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Juan Julio Carlot de las gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Mariusz Domaszczyński gairebé va marcar per a las des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

catalans.cat

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 55 minuts, el catalans.cat va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de catalans.cat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Károly Csernitzki va sortir per sobre el travesser.