Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botxo Athletic Club (437951) - Poligono Toledo (1580429) » 665205586: T64/J13/VI

Liga 665205586 Información oficial sobre el partido 665205586 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.107 (14425)

Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 0 - 0 Poligono Toledo Alineación oficial del equipo 'Poligono Toledo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 1 - 1 Poligono Toledo Alineación oficial del equipo 'Poligono Toledo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,0 % 20,0 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botxo Athletic Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nacho Iríbar va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 64 (Ocasión de falta): Mircea Floria quasi dona a Athletic l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Athletic va ser a punt de marcar al minut 70, quan el seu jugador Rubén Arias va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rubén Arias va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jesús Zarzo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Zorrilla de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Jesús Zarzo de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Poligono Toledo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Filippo Sordelli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Roman Uznański va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Fabien Lavoisier va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Andrzej Dziarnowski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Jesús Padilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.