Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Benquerencia C.F. (124125) - Inter Querol (989783) » 665203650: T64/J5/VI

Liga 665203650 Información oficial sobre el partido 665203650 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.73 (14391)

Sporting de Benquerencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Benquerencia C.F.' en el partido 2 - 0 Inter Querol Alineación oficial del equipo 'Inter Querol' en el partido
Dustin Hölderle (56') 1 - 0
Roberto Donvela (59') 2 - 0
Sporting de Benquerencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Benquerencia C.F.' en el partido 2 - 0 Inter Querol Alineación oficial del equipo 'Inter Querol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Benquerencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Benquerencia C.F.' en el partido 2 - 0 Inter Querol Alineación oficial del equipo 'Inter Querol' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Benquerencia C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 56, indicava inequívocament que en Dustin Hölderle va saber trobar la xarxa rival. Benquerencia desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Roberto Donvela va incrementar l'avantatge de Benquerencia amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Božidar Baćović va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Roberto Donvela arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kostas Wokert va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateusz Mościcki de Benquerencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Marc Elsensohn de Benquerencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florian Męcina de Benquerencia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salustio Estay de Benquerencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Inter Querol

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jorge Vargas Segovia de Querol va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Adrián Álamo Gómez al minut 24 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Vargas Segovia.