Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

As PONTES FC (1370378) - Hermañaz Fc (1366249) » 665201559: T64/J1/VI

Liga 665201559 Información oficial sobre el partido 665201559 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.36 (14354)

pfitschigogerl Alineación oficial del equipo 'pfitschigogerl' en el partido 1 - 1 Recreativo de Carmen Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Carmen' en el partido
Candido Butta (35') 1 - 0
1 - 1 佘 (She) 廷宏 (Tinghong) (47')
pfitschigogerl Alineación oficial del equipo 'pfitschigogerl' en el partido 1 - 1 Recreativo de Carmen Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Carmen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pfitschigogerl Alineación oficial del equipo 'pfitschigogerl' en el partido 4 - 1 Recreativo de Carmen Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Carmen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfitschigogerl

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 丁 (Ding) 勇良 (Yongliang) de pfitschigogerl va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): pfitschigogerl va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernst Stuyf en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Garcifuentes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Gustavo Borges marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en 丁 (Ding) 勇良 (Yongliang) que va xutar a fora per molt poc.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): pfitschigogerl per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Ernst Stuyf va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Ernst Stuyf va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pfitschigogerl se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Recreativo de Carmen

Goles Goles

  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Eckehard Willms després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de pfitschigogerl Candido Butta, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 47, quan 佘 (She) 廷宏 (Tinghong) va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Thibault Lacaze va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pierre Recher ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ben Përbreza es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ben Përbreza per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 36, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): En John-Eric Fagermo, al minut 41 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Recreativo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Vallhonesta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Matthias Wilfinger va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Recreativo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matthias Wilfinger, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thibault Lacaze.