Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leganés CF (988958) - chirigora wire (800547) » 665201404: T64/J4/VI

Liga 665201404 Información oficial sobre el partido 665201404 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.33 (14351)

Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 2 - 3 Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido
Federico Barbarán (34') 1 - 0
1 - 1 Josep Carles Tapiol (41')
1 - 2 Gino Silvestrelli (56')
1 - 3 Andrei Căprariu (63')
Luis Payán (76') 2 - 3
Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 2 - 3 Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 0 - 4 Pimpamgol Alineación oficial del equipo 'Pimpamgol' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pormardelo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Federico Barbarán de PORM aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Luis Payán de PORM va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Holger Machasilla va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Inocencio Serrano Ezquerra, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PORM va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iñigo Baliarrain, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El PORM va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Pedro Javier Ventrosa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Pimpamgol

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Josep Carles Tapiol.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Passats 56 minuts de partit, Pimpamgol es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Gino Silvestrelli es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Andrei Căprariu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Joan Uriach quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Pimpamgol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Joan Uriach va quedar-se sol davant el porter Oxel Zumarraga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Josep Carles Tapiol va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jędrzej Gniwek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nicolàs Fontcuberta al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roberto Parri després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oxel Zumarraga va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Carles Tapiol de Pimpamgol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pablo Cornellana de Pimpamgol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolàs Fontcuberta de Pimpamgol es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.