Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chispito (776844) - Magikarp United (1366804) » 665200558: T64/J2/VI

Liga 665200558 Información oficial sobre el partido 665200558 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.18 (14336)

Chispito Alineación oficial del equipo 'Chispito' en el partido 2 - 2 Magikarp United Alineación oficial del equipo 'Magikarp United' en el partido
0 - 1 Adrián García-Drake (3')
Adrien Jacques (14') 1 - 1
1 - 2 Joan Palau (57')
Ricardo Diez (67') 2 - 2
Chispito Alineación oficial del equipo 'Chispito' en el partido 2 - 2 Magikarp United Alineación oficial del equipo 'Magikarp United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chispito Alineación oficial del equipo 'Chispito' en el partido 2 - 0 Magikarp United Alineación oficial del equipo 'Magikarp United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chispito

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Passat el minut 14 de joc, Adrien Jacques facilitava les coses al Chispito amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ricardo Diez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Chispito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ricardo Diez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Manuel Ortega Molina.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Chispito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lech Reder ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Chispito va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Delfín Pellegrini va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Piotr Rzemieniewski quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Álvaro Edígoraz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ivaylo Tonov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Magikarp United

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En José Pons Plana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Magikarp, un peu providencial d'en Adrián García-Drake va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Magikarp va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joan Palau, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Joan Palau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Isart Fraixedes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chispito. La jugada d'estratègia del Magikarp per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Pons Plana va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.