Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Donà Futbol (795121) - TocameRoke (48539) » 665200494: T64/J14/VI

Liga 665200494 Información oficial sobre el partido 665200494 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.16 (14334)

athletic zamora Alineación oficial del equipo 'athletic zamora' en el partido 0 - 0 TocameRoke Alineación oficial del equipo 'TocameRoke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
athletic zamora Alineación oficial del equipo 'athletic zamora' en el partido 0 - 1 TocameRoke Alineación oficial del equipo 'TocameRoke' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic zamora

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joseba Mikel Elge, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de athletic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Elías Idiáquez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Elías Idiáquez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tommy Lidberg rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): athletic van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 84 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Joseba Mikel Elge no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillem Sicart es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Yera de athletic es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

TocameRoke

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Naiman Temulun va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Severino Frieira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del athletic. La jugada d'estratègia del TocameRoke per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonio Torres va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gregor Schorlemer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Tarvinas Rajenčius de TocameRoke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrik Kebíšk de TocameRoke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manit Singh de TocameRoke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.