Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conxo Globe Trotters (772930) - Galizatasaray RCD (1436497) » 665199726: T64/J4/VI

Liga 665199726 Información oficial sobre el partido 665199726 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.3 (14321)

Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 1 - 3 Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido
0 - 1 Gerardo Daniel Gornatti (5')
0 - 2 Gerardo Daniel Gornatti (15')
Clyde Losco (67') 1 - 2
1 - 3 Youp Cordang (90')
Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 1 - 3 Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 1 - 1 Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conxo Globe Trotters

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El porter de Trotters va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Clyde Losco va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Trotters van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Gonzalo Chupik va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Polak de Trotters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Galizatasaray RCD

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gerardo Daniel Gornatti quedar desmarcat i marcar per a Galizatasaray al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gerardo Daniel Gornatti de Galizatasaray va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Youp Cordang va augmentar l'avantatge de Galizatasaray a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Robson Blackadder quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ernest Pieprzak, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Richard Te Rangihiwinui? Un error clamorós seu va donar a Yonathan van der Grinten una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, On Dajani de Galizatasaray va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.