Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cachorros rojiblancos (1417347) - Tritanes (799467) » 665199721: T64/J3/VI

Liga 665199721 Información oficial sobre el partido 665199721 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VI.3 (14321)

Cachorros rojiblancos Alineación oficial del equipo 'Cachorros rojiblancos' en el partido 2 - 1 Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido
0 - 1 David Caro (38')
Fortunato Deidda (48') 1 - 1
Cătălin Nicolaescu (78') 2 - 1
Cachorros rojiblancos Alineación oficial del equipo 'Cachorros rojiblancos' en el partido 2 - 1 Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cachorros rojiblancos Alineación oficial del equipo 'Cachorros rojiblancos' en el partido 3 - 0 Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachorros rojiblancos

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fortunato Deidda va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. rojiblancos empatava el partit, 1 a 1, al minut 48.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tritanes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cătălin Nicolaescu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rojiblancos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cătălin Nicolaescu va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cătălin Nicolaescu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tritanes

Goles Goles

  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): Al 38 minuts, El Tritanes va fer el 0-1. En David Caro va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Caro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto De Oro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tritanes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tico van As, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En David Caro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gorka Gardiazabal va ser clau en la jugada d'atac de Tritanes al minut 77, quan ell mateix va fer una passada brutal a Tadeusz Kondratowicz, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tritanes, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Ulf Rytter va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Akanji de Tritanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.