Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brasil82 (1437604) - Agrupación Deportiva Ceuta C.F. (121735) » 665199437: T64/J1/V

Liga 665199437 Información oficial sobre el partido 665199437 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / V.254 (5769)

Davicitos F.C Alineación oficial del equipo 'Davicitos F.C' en el partido 1 - 0 Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido
Gerard Granyó (79') 1 - 0
Davicitos F.C Alineación oficial del equipo 'Davicitos F.C' en el partido 1 - 0 Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Davicitos F.C Alineación oficial del equipo 'Davicitos F.C' en el partido 1 - 1 Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,5 % 52,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Davicitos F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 79 gràcies a la jugada de Gerard Granyó, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Davicitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Niko Terry en un 1 contra 1 amb el porter Segismundo Fantoni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Davicitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Blay va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Davicitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Niko Terry, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Willman Montanero de Davicitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ultras Kaballas

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Carcedo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Eleuterio Astor va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Kaballas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Brenes va desviar el xut final de Carlos Valderrama després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Pablo Dorante gairebé marca per a Kaballas al minut 62 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Lokadi Ibarmea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Sergio Soto Martínez al minut 73 semblava entrar, però Sergio Brenes va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Eleuterio Astor va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sergio Brenes va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Valderrama de Kaballas es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.