Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mataró CD (1437646) - Tartessos Balompié (123130) » 665194688: T64/J5/V

Liga 665194688 Información oficial sobre el partido 665194688 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / V.169 (5682)

Mataró CD Alineación oficial del equipo 'Mataró CD' en el partido 3 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
Ernő Róka (38') 1 - 0
1 - 1 Rémi Adrian (78')
Fernando Ezquerra (84') 2 - 1
Emídio Mendes (84') 3 - 1
Mataró CD Alineación oficial del equipo 'Mataró CD' en el partido 3 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mataró CD Alineación oficial del equipo 'Mataró CD' en el partido 5 - 1 Aššur-bāni-apli Balompié Alineación oficial del equipo 'Aššur-bāni-apli Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataró CD

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Mataró s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Ernő Róka per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Mataró va ser Fernando Ezquerra.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jarmo Nilsen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Emídio Mendes que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Philippe Baucher va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Emídio Mendes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Fernando Ezquerra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mataró se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ernő Róka va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Gabriel Niţură va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Ioan Enciu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fernando Ezquerra va fer al minut 85 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gian Luca Ciccariello, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Ernő Róka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gabriel Niţură va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ischa van Vollenhove va rematar alt.

Aššur-bāni-apli Balompié

Goles Goles

  • 190 Minuto 78 (Gol de falta): El Rémi Adrian va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Aššur. 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Aššur va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lucas Hvilshøj va desviar el xut final de Rémi Adrian després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Evangelista Vicente que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Wiggo Rahmstedt quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Adam Sibera va encarar al porter al 78, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rémi Adrian de Aššur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nguyễn Thúc Trực de Aššur es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.