Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palma SP (1593816) - Carthago másters 3.0 (30607) » 665191538: T64/J1/V

Liga 665191538 Información oficial sobre el partido 665191538 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / V.113 (5626)

Guáimaro Alineación oficial del equipo 'Guáimaro' en el partido 1 - 1 Rastro de Matito Alineación oficial del equipo 'Rastro de Matito' en el partido
0 - 1 Bertiz Berroeta (48')
Luis Javier Ipinza (68') 1 - 1
Guáimaro Alineación oficial del equipo 'Guáimaro' en el partido 1 - 1 Rastro de Matito Alineación oficial del equipo 'Rastro de Matito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guáimaro Alineación oficial del equipo 'Guáimaro' en el partido 0 - 2 Rastro de Matito Alineación oficial del equipo 'Rastro de Matito' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guáimaro

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Guáimaro equilibrava la balança al minut 68. En Luis Javier Ipinza, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luis Javier Ipinza va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sebastian Longhurst, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Rastro de Matito

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bertiz Berroeta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Boubacar Zoungrana de Rastro, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Rastro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Boubacar Zoungrana va quedar-se sol davant el porter Héctor Urcola, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Rastro van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Bertiz Berroeta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rastro va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Lochlan Stirling va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Rastro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Héctor Urcola va desviar el xut final de Lochlan Stirling després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Lochlan Stirling va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Héctor Urcola va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luka Wittenförden de Rastro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.