Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UPLangreo (1338682) - ''CD SaN FeRnAnDo'' (490186) » 665191233: T64/J9/V

Liga 665191233 Información oficial sobre el partido 665191233 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.107 (5620)

SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido 2 - 4 ''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido
0 - 1 Miguel Vivas (23')
Alberto Antuña (39') 1 - 1
1 - 2 Miguel Sáenz (40')
1 - 3 Ulf Åkering (48')
1 - 4 Iván Rodríguez Pérez (66')
Tór Julian á Skammýri (75') 2 - 4
SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido 2 - 4 ''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido 2 - 2 ''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEINCU

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Jordi Rofes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SEINCU, un peu providencial d'en Alberto Antuña va situar el 1-1 al panell digital.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): El Tór Julian á Skammýri va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel SEINCU. 2-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): SEINCU va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Tór Julian á Skammýri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lisard Cusidó va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Tór Julian á Skammýri va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Roman Dusseljee va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Tór Julian á Skammýri va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Lisard Cusidó va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mario Zanatta no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Savastre de SEINCU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Javier Dago s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

''CD SaN FeRnAnDo''

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El El CDSF era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Miguel Vivas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El CDSF va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 40. Miguel Sáenz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Ulf Åkering va augmentar l'avantatge de El CDSF a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Iván Rodríguez Pérez de El CDSF va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Nicola Aruta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Hobbe Hansson va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Rahman Ganjavi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.