Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Merda Team (124927) - Aragón team (1435100) » 665189501: T64/J10/V

Liga 665189501 Información oficial sobre el partido 665189501 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.76 (5589)

F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 1 - 0 Aragón team Alineación oficial del equipo 'Aragón team' en el partido
Matteo Caridei (36') 1 - 0
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 1 - 0 Aragón team Alineación oficial del equipo 'Aragón team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 3 - 0 Aragón team Alineación oficial del equipo 'Aragón team' en el partido
Tiene mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Matteo Caridei va donar a F.C.Merda un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rajinikanth Dhore va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Jameel Kadeer quasi marca en una jugada assajada de córner que Rajinikanth Dhore havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Damian Frieden, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Udyan Patel gairebé va marcar per a F.C.Merda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Matteo Caridei es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Aragón team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Aragón va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Andri Jõul va quedar-se sol davant el porter Per Ivar Skog, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 32 en Celestino Mattana ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Osvald Määttänen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gonzague Petit que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Verner Holmstrup de Aragón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.