Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

noganonipatrás (1414677) - Sant Narcis (799452) » 665188348: T64/J2/V

Liga 665188348 Información oficial sobre el partido 665188348 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / V.56 (5569)

noganonipatrás Alineación oficial del equipo 'noganonipatrás' en el partido 2 - 2 Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido
0 - 1 Juanjo Torre (34')
Lars Holvoet (41') 1 - 1
Nikolas Charamofagidis (50') 2 - 1
2 - 2 Crispino Barbosa (69')
noganonipatrás Alineación oficial del equipo 'noganonipatrás' en el partido 2 - 2 Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
noganonipatrás Alineación oficial del equipo 'noganonipatrás' en el partido 2 - 1 Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,9 % 21,8 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noganonipatrás

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): llagosta va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Lars Holvoet, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): llagosta s'avançava al marcador al minut 50, després d'un rebot que va caçar en Nikolas Charamofagidis per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El llagosta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Vasiliy Uglitskiy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Osvald Nicolaisen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de llagosta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Sant Narcis

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Narcis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juanjo Torre, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Crispino Barbosa era molt més ràpid que el defensa Vasiliy Uglitskiy. Al minut 69, el jugador de Narcis va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Narcis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Giacinto Ruzzante, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hanko Bonengel-Vay va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Melitón Sampedro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Toribio Cateura, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Luis Núñez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Melitón Sampedro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Toribio Cateura va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Bogdan Waracki va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toribio Cateura de Narcis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.