Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Rayo Escalonilla (1416042) - Lokomotiv d'Asturies (775457) » 665188337: T64/J13/V

Liga 665188337 Información oficial sobre el partido 665188337 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / V.55 (5568)

C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido 0 - 4 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
0 - 1 Ramón Samper (22')
0 - 2 Billy Muirhead (59')
0 - 3 Alberto Gilbert (69')
0 - 4 Javier Manuel Tixera (80')
C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido 0 - 4 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido 0 - 6 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Rayo Escalonilla

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Seran Muguruza va fer al minut 52 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Yonah Kouwenaar, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Lorenzo Imbroda va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Julius Heikes de Escalonilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lorenzo Imbroda.

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Ramón Samper va posar els visitants LOK_AST per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Billy Muirhead va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a LOK_AST.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LOK_AST van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Gilbert va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Javier Manuel Tixera va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Fernando Gazo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 迟 (Chi) 丹湖 (Danhu), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): LOK_AST va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 迟 (Chi) 丹湖 (Danhu) va desviar el xut final de Billy Muirhead després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Artur Alzamora va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 迟 (Chi) 丹湖 (Danhu) va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Artur Alzamora va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Sergio Ustariz va anar a parar a la creueta.