Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thatcher F.C. (1367363) - los+golfos (1587903) » 665187531: T64/J8/V

Liga 665187531 Información oficial sobre el partido 665187531 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / V.41 (5554)

Thatcher F.C. Alineación oficial del equipo 'Thatcher F.C.' en el partido 3 - 0 los+golfos Alineación oficial del equipo 'los+golfos' en el partido
Enrico Leonarduzzi (18') 1 - 0
Adolfo Cerda (38') 2 - 0
Endika Maiorenea (47') 3 - 0
Thatcher F.C. Alineación oficial del equipo 'Thatcher F.C.' en el partido 3 - 0 los+golfos Alineación oficial del equipo 'los+golfos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thatcher F.C. Alineación oficial del equipo 'Thatcher F.C.' en el partido 2 - 1 los+golfos Alineación oficial del equipo 'los+golfos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,6 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thatcher F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Enrico Leonarduzzi va donar a Thatcher un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adolfo Cerda es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Lazăr Haraga va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Thatcher, Endika Maiorenea, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Enrico Leonarduzzi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Thatcher va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrico Leonarduzzi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Bernal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Endika Maiorenea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Patrick Jegindø va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, Enrico Leonarduzzi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adolfo Cerda de Thatcher es va guanyar la targeta groga merescudament.

los+golfos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip los+golfos Joan Morera de la Vall quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Joan Manel Fenés l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El los+golfos creava perill des de la dreta al minut 25, però en Alejandro Bausa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Charlie Nedergaard desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 55 en Marcos Oliveras va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Alejandro Bausa va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Joan Manel Fenés va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Nano Da Fonte va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alejandro Bausa no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Bausa va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Joan Manel Fenés.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Joan Manel Fenés de los+golfos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.