Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kebab de Bruyne (1336690) - AC Crack II (1370953) » 665187103: T64/J12/V

Liga 665187103 Información oficial sobre el partido 665187103 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / V.33 (5546)

Xungos Team Alineación oficial del equipo 'Xungos Team' en el partido 2 - 0 AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido
Hugo Francisco González Tanago (30') 1 - 0
Santiago Alférez García (69') 2 - 0
Xungos Team Alineación oficial del equipo 'Xungos Team' en el partido 2 - 0 AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xungos Team Alineación oficial del equipo 'Xungos Team' en el partido 0 - 1 AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xungos Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hugo Francisco González Tanago ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Xungos es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Xungos sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Santiago Alférez García va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Xungos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hugo Francisco González Tanago ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xungos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hugo Francisco González Tanago va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xungos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manex Matzizior va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hugo Francisco González Tanago. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): El Xungos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Götz Silbernagel la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Hugo Francisco González Tanago va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Xungos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

AC Crack II

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Julio Mansilla va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Liviu Naforniţă des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Federico Califano va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Crack va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Liviu Naforniţă que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Palomino va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Federico Califano, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): José Manuel Borja va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Julio Mansilla no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isaac Portell.