Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club dels Empanats (31134) - superbm (312816) » 665186775: T64/J14/V

Liga 665186775 Información oficial sobre el partido 665186775 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / V.27 (5540)

Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 2 - 1 superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido
Nabor Ribera Murcia (7') 1 - 0
1 - 1 Herbert Künzli (41')
Murathan Üçgü (74') 2 - 1
Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 2 - 1 superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 1 - 1 superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,3 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club dels Empanats

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Nabor Ribera Murcia va donar a Empanats un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Empanats va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Murathan Üçgü.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 43, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Nabor Ribera Murcia sempre els tira per la dreta i en Gunnar Kurzmann, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Empanats van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Florindo Gasparroni, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

superbm

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de superbm. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Herbert Künzli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Andrey Sanferov quasi aconsegueix empatar per superbm al minut 40, però Desislav Alexiev va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de superbm van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andy Birch va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Andrey Sanferov va ser clau en la jugada d'atac de superbm al minut 65, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alfredo Augusto Rocha, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Herbert Künzli de superbm va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.