Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HIpster azul y oro (995219) - San Marcuola (991491) » 665184731: T64/J8/IV

Liga 665184731 Información oficial sobre el partido 665184731 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / IV.55 (3478)

HIpster azul y oro Alineación oficial del equipo 'HIpster azul y oro' en el partido 2 - 1 San Marcuola Alineación oficial del equipo 'San Marcuola' en el partido
Florian Cornille (11') 1 - 0
1 - 1 Marcel·lí Masaguer (30')
Florian Cornille (76') 2 - 1
HIpster azul y oro Alineación oficial del equipo 'HIpster azul y oro' en el partido 2 - 1 San Marcuola Alineación oficial del equipo 'San Marcuola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HIpster azul y oro Alineación oficial del equipo 'HIpster azul y oro' en el partido 3 - 1 San Marcuola Alineación oficial del equipo 'San Marcuola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HIpster azul y oro

Goles Goles

  • 139 Minuto 11 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Florian Cornille! Un inimaginable dribbling sobre Marcel·lí Masaguer va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Hipster.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hipster van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Florian Cornille.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Salih Erkoç va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ignacio Morillo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Mikko Albert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Axel Bustamante va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Macià Puignau del Hipster ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 拓也 (Takuya) 西田 (Nishida) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Serra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

San Marcuola

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Marcuola van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 30, quan Marcel·lí Masaguer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Max Landaverde ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Marcuola al minut 38, però el xut de Ignacio Morillo va topar amb la tanca defensiva.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Joel Lladó al minut 79 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.