Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hoymojopantostao (308846) - Chiriwilly FC (434261) » 664232913: T64/R1

Copa 664232913 Información oficial sobre el partido 664232913 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

Hoymojopantostao Alineación oficial del equipo 'Hoymojopantostao' en el partido 6 - 4 Chiriwilly FC Alineación oficial del equipo 'Chiriwilly FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hoymojopantostao Alineación oficial del equipo 'Hoymojopantostao' en el partido 5 - 2 Chiriwilly FC Alineación oficial del equipo 'Chiriwilly FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hoymojopantostao

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Hoymojopantostao equilibrava la balança al minut 19. En Mathies Peutler, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 27. Mathies Peutler, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hoymojopantostao contenien la respiració mentre en Narciso Brisso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Paolo Dell'Acqua va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Hoymojopantostao prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Maximilian Josef Bobeth va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 143 Minuto 92 (Gol de contra por la derecha): El jugador Othmar Risse de Hoymojopantostao es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 6 - 4 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Surachet Mahanandabodhi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Othmar Risse de Hoymojopantostao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julian Lewald de Hoymojopantostao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chiriwilly FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què António Anjos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bjoern Triebels que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Chiriwilly.
  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 62 i semblava que Chiriwilly desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ingwer Stickelberger va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Chiriwilly va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bjoern Triebels, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Ingwer Stickelberger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Chiriwilly va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Ingwer Stickelberger va quedar-se sol davant el porter Pepe Epelde, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Chiriwilly va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pepe Epelde va desviar el xut final de Ingwer Stickelberger després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ingwer Stickelberger va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan de la Mota va aturar el seu xut.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bjoern Triebels de Chiriwilly va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Dalibor Šenk es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91 Andrea Montaperto va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan de la Mota va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.