Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Umbrella Corporation f.c. (1436737) - OAR FERROL (1455076) » 664232592: T64/R1

Copa 664232592 Información oficial sobre el partido 664232592 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

Umbrella Corporation f.c. Alineación oficial del equipo 'Umbrella Corporation f.c.' en el partido 1 - 2 OAR FERROL Alineación oficial del equipo 'OAR FERROL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Umbrella Corporation f.c. Alineación oficial del equipo 'Umbrella Corporation f.c.' en el partido 1 - 2 OAR FERROL Alineación oficial del equipo 'OAR FERROL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umbrella Corporation f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): UC F.C va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 57 Daniel Velasco Tovar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): UC F.C van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Ramón Del Transito Navia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Ramón Del Transito Navia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de UC F.C.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lutger Reichwald va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

OAR FERROL

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dávid Csörsz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 72 i semblava que OAR desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pere Lluís Lloret va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pere Lluís Lloret, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del OAR que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lorenz Van Overloop, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Roberto Baggio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vitomil Neuparth, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Lorenz Van Overloop de OAR va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Vitomil Neuparth va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guido Reens, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Antton Kaakinen de OAR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.