Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Once Parcas F.C. (988499) - C.D. Porcinos (1419556) » 664232371: T64/R1

Copa 664232371 Información oficial sobre el partido 664232371 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

Estrella Roja de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Madrid ' en el partido 2 - 4 F. C. Butifarra amb seques Alineación oficial del equipo 'F. C. Butifarra amb seques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Estrella Roja de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Madrid ' en el partido 1 - 5 F. C. Butifarra amb seques Alineación oficial del equipo 'F. C. Butifarra amb seques' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja de Madrid

Goles Goles

  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): En Felipe Cabral conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-3
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): Al 86 minuts, El Estrella va fer el 2-4. En Roberto Salemi va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Serkan Alptekin va estar a punt d'avançar els locals al minut 1 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Roberto Salemi no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Javier Bañueta no va entrar per centímetres.

F. C. Butifarra amb seques

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Butifarra va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fabio Alvisi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Miguel Olivos va augmentar l'avantatge de Butifarra a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Olivos, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 85 pels visitants. En Jeremy Bernlef va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Butifarra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Damian Wojtyra, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Miguel Olivos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Antonio Vicente Solano.