Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Guresa (437856) - Andalusia C.F. (30881) » 664231287: T64/R1

Copa 664231287 Información oficial sobre el partido 664231287 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

F.C Guresa Alineación oficial del equipo 'F.C Guresa' en el partido 2 - 4 Andalusia C.F. Alineación oficial del equipo 'Andalusia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Guresa Alineación oficial del equipo 'F.C Guresa' en el partido 1 - 3 Andalusia C.F. Alineación oficial del equipo 'Andalusia C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Guresa

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Guresa contenien la respiració mentre en Falko Scharhag s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Gustavo Camelo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Guresa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Gustavo Camelo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Falko Scharhag havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 206 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Atilio Avendaño va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Angel Stanoev de Guresa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Andalusia C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 4 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 4 minuts Josep Jordi Lleopart va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): And CF agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jan Marc Planella amb mestria.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francisco Desgurra de And CF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.
  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Jonathan Castresana va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 4. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Josep Jordi Lleopart de And CF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guresa. La jugada d'estratègia del And CF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Marín Duro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Kyung-Rae Jang va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Unceta va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Peón de And CF es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.