Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Interinos CF (119262) - The Warriors C.F. (1417365) » 664231009: T64/R1

Copa 664231009 Información oficial sobre el partido 664231009 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

Real Betis Balompié. Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié.' en el partido 1 - 3 The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Betis Balompié. Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié.' en el partido 0 - 2 The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompié.

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Jorge Rochafrida va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Sergio Finestre, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 58, el Real Betis estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jorge Rochafrida va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Real Betis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eppo Lanssens, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tancredo Piña de Real Betis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Warriors C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Florian Balseven que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): WARRIORS agafava avantatge al minut 94 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Niels Schätzel amb mestria.
  • 182 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dominik Borivoj, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Ermes Petretta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Dimitrije Popović de WARRIORS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cayetano Zabala va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Dominik Borivoj aquest no va estar a l'altura.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Ermes Petretta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del WARRIORS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Oskar Nallen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Florian Balseven va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Zárate va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 110 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Real Betis. La jugada d'estratègia del WARRIORS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Konstantin Mitterdorfer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.