Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FLORENTEAM C.F. (434211) - Voy de picnic (1367315) » 664230658: T64/R1

Copa 664230658 Información oficial sobre el partido 664230658 en Hattrick

23.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 1

FC Invencibles Alineación oficial del equipo 'FC Invencibles' en el partido 0 - 5 Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Invencibles Alineación oficial del equipo 'FC Invencibles' en el partido 0 - 4 Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Invencibles

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 41 (Ocasión de falta): Egiar Mitxeltorena va xutar una falta al minut 41 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Invencibles, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Karl-Richard Koetteritz va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Voy de picnic

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Jorge Cuan de picnic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): picnic va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jorge Cuan va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Stefano Amadei de picnic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): picnic va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jerardo Gálvez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ignacio Rius que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, picnic va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Stefano Amadei.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Cătălin Blebea va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Vincenzo Cama marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Santiago Gualber que va xutar a fora per molt poc.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jerardo Gálvez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Jorge Cuan de picnic va fallar un penal al minut 65, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.