Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS DANONINOS 2 (1436244) - F. C. Futvoleros. (48381) » 662916624: T63/R4

Copa 662916624 Información oficial sobre el partido 662916624 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

D. F. España Alineación oficial del equipo 'D. F. España' en el partido 3 - 2 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
D. F. España Alineación oficial del equipo 'D. F. España' en el partido 2 - 0 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D. F. España

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, España aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Władysław Wierzchowski va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): España s'avançava al marcador al minut 70, després d'un rebot que va caçar en Fernando Tello per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): España va aconseguir el 3 - 1 quan Matti Pölkky va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): España va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Rojas Caro en un 1 contra 1 amb el porter Seppo Ruutiainen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): España enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 14 minuts, en Władysław Wierzchowski no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Lothar Wisinger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Matti Pölkky va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Miguel Rojas Caro després que el jugador de España li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

F. C. Futvoleros.

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Shakour Erabi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Futvoleros i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Aleksi Mallat va marcar al minut 90 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Damiano Maci va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jean-François Kergoat va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Futvoleros, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Serge Fuego va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Damiano Maci va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-François Kergoat de Futvoleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.