Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA de Celrà (438223) - Skilat C.F. (1431325) » 662916402: T63/R4

Copa 662916402 Información oficial sobre el partido 662916402 en Hattrick

24.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 4

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 1 - 4 Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 0 Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): El Víctor Zúñiga va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel CSKA. 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): CSKA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oliver Šipić en un 1 contra 1 amb el porter Georg Rahbek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Chía va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 66 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Melitón Jotabito des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Georg Rahbek i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CSKA, però el xut de Oliver Šipić va sortir bastant desviat.

Skilat C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Skl es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Stanislav Kubart es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 186 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Skl va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Ferdi Pezdirc, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): Skl va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Danilo Simin la va transformar en el 0 - 3.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Skl va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joost Frömter, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Airam Medrano Gil va servir per deixar enrere el gegant Benjamí Florensà al minut 86, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.