Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Concanos (1599241) - CAN ORIAC (492990) » 662744875: T63/R3

Copa 662744875 Información oficial sobre el partido 662744875 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 2 - 1 CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 0 - 1 CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Concanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Concanos contenien la respiració mentre en Marek Düvell s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Dimas Magalhães Vieira va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Concanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Concanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Felipe Atacaite va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arnis Batņs de Concanos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Cuadros.

CAN ORIAC

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, ORIAC seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Avia Alias va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pavol Fila va marxar de Fabiano Manzin en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ORIAC van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Milan Mirković va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jamal Amin quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Milan Mirković de ORIAC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.