Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arzuanos logaidea (122802) - Hércules (772650) » 662744743: T63/R3

Copa 662744743 Información oficial sobre el partido 662744743 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido 1 - 3 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido 3 - 0 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arzuanos logaidea

Goles Goles

  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de arzuanos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Pete Bill en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): arzuanos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Edvard Oxlind ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Cesare Cotugno del arzuanos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Alex Castillo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de arzuanos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Racing Total Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Endueñas quedar desmarcat i marcar per a Racing al minut 25. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Racing augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Julio Romano es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Racing, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Diogo Miranda va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Máximo Remedios va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Damiano Catucci va enviar un xut des de 40 metres al minut 63, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Laurenţiu Ilaşi després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Haitze va poder desviar-lo a córner.