Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Elda F.C (48848) - Peña El Carota (1585719) » 662744705: T63/R3

Copa 662744705 Información oficial sobre el partido 662744705 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Fc De Rositas Alineación oficial del equipo 'Fc De Rositas' en el partido 3 - 2 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc De Rositas Alineación oficial del equipo 'Fc De Rositas' en el partido 2 - 0 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc De Rositas

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Lomme Bigeard va donar a Rositas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tõnu Jors, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Rositas.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rositas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valdemiro Pinto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tõnu Jors. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Severo Ulla va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Valdemiro Pinto, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 67 en Tõnu Jors ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Severo Ulla el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Tõnu Jors una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Alejandro Cocat va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Peña El Carota

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Carota va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jordi Ginart, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carota eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 81, Godot Buchner va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Carota van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Raúl Jovellar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yaroslav Markevich de Carota va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.