Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Humareda (487036) - Atletico Periferia (48019) » 662744660: T63/R3

Copa 662744660 Información oficial sobre el partido 662744660 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 4 - 2 Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 2 - 2 Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,7 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Humareda

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rahmankul Jumageldiev, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Humareda se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Szilveszter Limperger va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Humareda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lluc Forner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcos Santos va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dino Coutiño de Humareda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atletico Periferia

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): David Araso va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Periferia, al minut 70. El marcador va canviar a 4 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de Periferia no defallien en cap moment. Producte d'això, en Frédéric Petot va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Aristide D'haene al minut 2 semblava entrar, però Laurentino Vaz va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Aristide D'haene quasi redueix la diferència al marcador al minut 26, però una gran estirada d'en Laurentino Vaz va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.