Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lausanne (124043) - Atletico J.B. (121858) » 662743872: T63/R3

Copa 662743872 Información oficial sobre el partido 662743872 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

Lausanne Alineación oficial del equipo 'Lausanne' en el partido 2 - 1 F.C Benabarre Alineación oficial del equipo 'F.C Benabarre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lausanne Alineación oficial del equipo 'Lausanne' en el partido 0 - 1 F.C Benabarre Alineación oficial del equipo 'F.C Benabarre' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lausanne

Goles Goles

  • 106 Minuto 105 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Paolo Tavoletti sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 105 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 107 (Gol por el centro): Vidar Renwald va donar a Lausanne un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Agustín Trillo-Figueroa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lausanne va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paolo Tavoletti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lausanne va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Manzaneda va sortir per sobre el travesser.

F.C Benabarre

Goles Goles

  • 174 Minuto 98 (Gol de penalti): Quan passaven 98 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Benabarre. En Carlos Ortega va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Benabarre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Criquet va desviar el xut final de Ferran Grau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 48, quan en Miroslav Dlabaja va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Carlos Ortega va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 68. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Negrea de Benabarre es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 110, Carlos Ortega de Benabarre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.