Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mamonettis (1594582) - R.C. Vilapedre (1430873) » 662743817: T63/R3

Copa 662743817 Información oficial sobre el partido 662743817 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 5 - 2 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
mamonettis Alineación oficial del equipo 'mamonettis' en el partido 5 - 1 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
Tiene un resultado normal 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mamonettis

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): mamonettis va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Erwin Petry, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lucas Yurrita que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, mamonettis va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lucas Yurrita, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Erwin Petry va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lucas Yurrita, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a mamonettis.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erwin Petry, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): mamonettis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Tomas Demos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Max-Felix Gegenbach! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Teofil Dobosz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lucas Yurrita de mamonettis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

R.C. Vilapedre

Goles Goles

  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Vilapedre va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Francisco Manuel Lepe va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Luigi Borassi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 84 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jonathan Storari va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Francisco Manuel Lepe, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Valera Murcia de Vilapedre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.