Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adri11811 (1335159) - Palleirans (988959) » 662743314: T63/R3

Copa 662743314 Información oficial sobre el partido 662743314 en Hattrick

17.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 3

El Morche C.F. Alineación oficial del equipo 'El Morche C.F.' en el partido 3 - 2 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Morche C.F. Alineación oficial del equipo 'El Morche C.F.' en el partido 1 - 1 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Morche C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Als 68 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Morche va acabar amb la pilota als peus de Chuan Rosanes que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Morche una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kosta Zahariev, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 76.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): Morche s'avançava al marcador al minut 96, després d'un rebot que va caçar en Ignacio Flórez per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Morche sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Flórez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Morche va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ignacio Flórez va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joan Esparrach va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Damiano Pozzan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Ignacio Flórez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Morche se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrian Bielewicz de Morche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing León

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dragutin Aljinović que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Javier Bielva, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Balendin Leturiaga no va ser aprofitada per en Javier Bielva que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21, Enrique Angulo de Racing va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.