Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pepeluyo (1415391) - Champion FC (1369557) » 662555635: T63/R2

Copa 662555635 Información oficial sobre el partido 662555635 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

pepeluyo Alineación oficial del equipo 'pepeluyo' en el partido 5 - 1 F.C. Atlètic Mallorca Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlètic Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pepeluyo Alineación oficial del equipo 'pepeluyo' en el partido 2 - 0 F.C. Atlètic Mallorca Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlètic Mallorca' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepeluyo

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. pepeluyo s'avançava en el marcador després que en Aurélien Dutilleul xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stephen Tang ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pepeluyo es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paolo Bacci, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a pepeluyo.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de pepeluyo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jocimar Macedo va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Periklis Mpougatsakis va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paolo Bacci va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): pepeluyo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Periklis Mpougatsakis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 64 (Ocasión de falta): Aurélien Dutilleul quasi dona a pepeluyo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paolo Bacci per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Macià Llutart va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

F.C. Atlètic Mallorca

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ATM va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sabino Zaldívar aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Recio Sotolongo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.