Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los PollosHermanos (801621) - bayern de la venta (310161) » 662555609: T63/R2

Copa 662555609 Información oficial sobre el partido 662555609 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Foc Team Alineación oficial del equipo 'Foc Team' en el partido 2 - 0 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Foc Team Alineación oficial del equipo 'Foc Team' en el partido 2 - 2 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foc Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Tanor Daff va donar a Team un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Team pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yanis Néret va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Team Edward Gonet quasi marca al minut 4 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sacco van Nieuwkoop l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adelino Andrade va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Yanis Néret va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Team sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sacco van Nieuwkoop, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francisco Rodríguez Mazo al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adelino Andrade va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tanor Daff de Team va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Tanor Daff es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 62, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edward Gonet.

bayern de la venta

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Angelomaria Saccardo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gábor Aradszky quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isaia Pincella de bayern va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.