Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sinapajuek (1436990) - Singui Uctumi (775234) » 662550815: T63/R2

Copa 662550815 Información oficial sobre el partido 662550815 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

sinapajuek Alineación oficial del equipo 'sinapajuek' en el partido 1 - 0 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sinapajuek Alineación oficial del equipo 'sinapajuek' en el partido 0 - 1 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sinapajuek

Goles Goles

  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Andreja Selkić encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Edgar Ivars anotar per a sinapajuek el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Martínez Ares va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Pardo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): sinapajuek van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 8, però Cristovo Muruais va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sinapajuek va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Errupin Gurrutxategi va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sinapajuek, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Pablo Martínez Ares va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de sinapajuek van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Edgar Ivars va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de sinapajuek va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Norberto Lidón Jiménez, però el porter rival va fer una gran aturada.

Singui Uctumi

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaka Ogrin de SGU es va guanyar la targeta groga merescudament.