Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Algemesí (122033) - Jamaelinha U.D. (493518) » 662550788: T63/R2

Copa 662550788 Información oficial sobre el partido 662550788 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido 6 - 5 Robinjut FC Alineación oficial del equipo 'Robinjut FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido 1 - 2 Robinjut FC Alineación oficial del equipo 'Robinjut FC' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,2 % 69,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Algemesí

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Flavio Angerilli igualava per Algemesí en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alberto Cabias, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Algemesí se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Miquel Payàs va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Ot Picqueur de Algemesí va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 95 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ot Picqueur va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philip Bohnsack de Algemesí es va emportar una amonestació al minut 102 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Algemesí Marian Gałczyński no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Loann Courcier es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, William Budetta va xutar fora per a Algemesí, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Samuel Negrel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Algemesí.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Eric Pasley de Algemesí, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Loann Courcier en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Alberto Cabias anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Algemesí.

Robinjut FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ivo Shellukindo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Waldemar Łożyński, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 84 minuts David Brullet va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Enrico Balestra quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Enrico Balestra va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Robinjut va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francis Drioul, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Francis Drioul va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però William Budetta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 97, quan en David Brullet va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivo Shellukindo de Robinjut va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrico Balestra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Waldemar Łożyński.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): İdris Cennetkuşu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Robinjut, Loann Courcier, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Robinjut Francis Drioul, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de William Budetta. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Elwyn van Cromvoirt va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Robinjut, Sakis Delphinopoulos, col·locà la pilota just a les mans d'en William Budetta. El marcador: 6 - 5.