Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEÑA EL TRAGO C.F. (1435998) - CD Murga (795948) » 662550446: T63/R2

Copa 662550446 Información oficial sobre el partido 662550446 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

PEÑA EL TRAGO C.F. Alineación oficial del equipo 'PEÑA EL TRAGO C.F.' en el partido 5 - 6 Pollo Refrito FC Alineación oficial del equipo 'Pollo Refrito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PEÑA EL TRAGO C.F. Alineación oficial del equipo 'PEÑA EL TRAGO C.F.' en el partido 2 - 1 Pollo Refrito FC Alineación oficial del equipo 'Pollo Refrito FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,4 % 21,3 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑA EL TRAGO C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Refrito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Edu Tavola la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TRAGO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 37.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Chema Aunes Melchor, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TRAGO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 39.
  • 105 Minuto 108 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 108, Federico Del Nobile va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Ivan Milev, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Edu Tavola va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Chema Aunes Melchor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Fabricio Fermín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Guido Campobecerros va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Guido Campobecerros de TRAGO va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carles Puigmal de TRAGO va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de TRAGO, Jorge Puig Leal, col·locà la pilota just a les mans d'en Fabricio Fermín. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de TRAGO, Diego Lora, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de TRAGO Alberto Cadell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabricio Fermín es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.

Pollo Refrito FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Refrito Miguel Gormaz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Als 71 minuts de partit, Ferran Matamala de Refrito va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Passats 106 minuts de partit, Refrito es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Cătălin Sabou es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Luis Campaspero va estar a punt de posar per davant a Refrito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Cadell va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Roly Hato va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Cadell, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Refrito Fabricio Fermín, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alberto Cadell. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Javier Carrizo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Refrito.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roly Hato va xutar fora per a Refrito, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Luis Campaspero de Refrito, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alberto Cadell en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Luis Ventura Rodríguez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.