Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San.Andrés F.C (120175) - C.D.TENERIFE BARÇA (992505) » 662547278: T63/R2

Copa 662547278 Información oficial sobre el partido 662547278 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido 3 - 2 C.D.TENERIFE BARÇA Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE BARÇA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido 1 - 3 C.D.TENERIFE BARÇA Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE BARÇA' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San.Andrés F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Billy Van Vooren, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. San.Andrés es posava per davant!
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de San.Andrés van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Berthold Sahltorp.
  • 121 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Thomas Courtois ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, San.Andrés es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Amb 52 minuts disputats, Georgi Mihaylov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Cristi Bârliba va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de San.Andrés la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

C.D.TENERIFE BARÇA

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 11, quan Albert Murko va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Falco Kudernatsch que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Hannes Luginbühl es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Recep Savunur de C.D.TENERIFE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Cyrille Danès va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Daniel Pâslaru rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 79, quan en Daniel Pâslaru va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 80, tothom va saber perquè en Dejan Küssenberger era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 217 Minuto 114 (Ocasión evento especial cansancio): En Jakša Mavrović treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 114 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 260 Minuto 117 (Ocasión de falta): En Roberto Santangelo va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 118 (Ocasión por el centro): Roberto Santangelo quasi aconsegueix empatar per C.D.TENERIFE al minut 118, però Hilario Vicente Solano va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Murko de C.D.TENERIFE es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.