Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

River Plate CF (775430) - Moby_Dick (1456633) » 662547154: T63/R2

Copa 662547154 Información oficial sobre el partido 662547154 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

River Plate CF Alineación oficial del equipo 'River Plate CF' en el partido 5 - 3 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
River Plate CF Alineación oficial del equipo 'River Plate CF' en el partido 1 - 4 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Tiene mucha potra 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Plate CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Jan Hadzik va pentinar un córner cap al segon pal que Marino Belvederesi va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de River va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Arnaud Simon, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Jordi Gomila va donar a River un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 102 (Gol de contra por la izquierda): Louis Gyllenmar va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 3 per a River.
  • 131 Minuto 112 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Keistas Černauskis es va introduir dins la defensa central al minut 112, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Carl Ruff va fallar un penal al minut 87.
  • 232 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Passaven 113 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Evencio Canzobre va rematar alt.

Moby_Dick

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Moby_Dick va ser finalitzada des de l'esquerra per Abdelouadoud 'Stubb' Bensouda al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Moby_Dick va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 63. Josan 'Capitán Ahab' Fernández Casal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 87 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Thomas Huckle.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Albert Mollà. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abdelouadoud 'Stubb' Bensouda es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Moby_Dick va estar a punt d'empatar al 87 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdelouadoud 'Stubb' Bensouda que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Al minut 101, un refús desafortunat de Elio Argio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thabet Al-Habtour no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Albert Mollà quasi aconsegueix empatar per Moby_Dick al minut 104, però Elio Argio va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo González de Moby_Dick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.