Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salchipapa's team (1578376) - LiveStronger FC (1338783) » 662547006: T63/R2

Copa 662547006 Información oficial sobre el partido 662547006 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 2 - 4 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 1 - 6 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallumbos de combate

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 47 minuts quan Alessio Canu va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Paul Duggins, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): gallumbos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dimas Fernández Mugartegui va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): gallumbos va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Paul Duggins va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gallumbos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alessio Canu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 108 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 108 en Liborio Couceiros ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Anaia Aialde el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 66, el jugador visitant Ringo Kaunispaik va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Davide Dellasantina va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LiveStronger, Tibor Záturecký, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): Amb 100 minuts jugats, Tibor Záturecký de LiveStronger va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 115 (Gol por el centro): Al minut 115, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jaime Jesus Gonçalves Reis va augmentar l'avantatge de LiveStronger a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip LiveStronger Davide Dellasantina quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jaime Jesus Gonçalves Reis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Svenning Snygg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): LiveStronger va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gorka Arranberria va desviar el xut final de Aleksi Seuna després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): El LiveStronger va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 34 amb un llançament de falta perillós. En Ringo Kaunispaik però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Gorka Arranberria, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Aleksi Seuna no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Ringo Kaunispaik va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 106, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.