Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SnakeII (773526) - La Garena Esparta F.C. (311532) » 662546977: T63/R2

Copa 662546977 Información oficial sobre el partido 662546977 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

SnakeII Alineación oficial del equipo 'SnakeII' en el partido 5 - 3 La Garena Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'La Garena Esparta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SnakeII Alineación oficial del equipo 'SnakeII' en el partido 2 - 0 La Garena Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'La Garena Esparta F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SnakeII

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Yiannis Mpaloukos va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Johan Andersson va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Robbiati de SnakeII la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de SnakeII José Alperi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Comalada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jusèp Tardiu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de SnakeII, Jesús Pons, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de SnakeII Dmitriy Piletskiy no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Comalada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Lance Schenderling va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

La Garena Esparta F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Garena van sortir al contraatac al minut 3, però Luis María Jiménez Gracia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Ruiz Gutiérrez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Garena va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Timoteu Dovao va desviar el xut final de Xisco Sanmartí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): El Garena va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ricardo Ruiz Gutiérrez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Garena va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ricardo Ruiz Gutiérrez va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Elixi Momotxua anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Garena.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Garena Raúl Comalada va intentar enganyar Timoteu Dovao amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Txaber Kanpo de Garena, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timoteu Dovao en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Garena Joaquim Cols no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Timoteu Dovao es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.