Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kraken Team FC (1597711) - karcelona (309568) » 662546712: T63/R2

Copa 662546712 Información oficial sobre el partido 662546712 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido 0 - 1 M-A-L- Alineación oficial del equipo 'M-A-L-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido 2 - 0 M-A-L- Alineación oficial del equipo 'M-A-L-' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kraken Team FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kraken va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iñaki Arteeta va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Kraken va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kevin Odenthal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dávid Bakos.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Viktar Kazharnovich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kraken.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Leonīds Ivanovs va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Domingos Alves de Kraken es va guanyar la targeta groga merescudament.

M-A-L-

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En David Pulido Martín donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 22, un contraatac del M-A-L- no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Víctor Taulats perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): David Pulido Martín quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sándor Szücs, però la pilota va topar amb el travesser.