Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal de Tenerife (1436807) - michiqui (993378) » 662544909: T63/R2

Copa 662544909 Información oficial sobre el partido 662544909 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Amarrategui FC Alineación oficial del equipo 'Amarrategui FC' en el partido 3 - 4 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amarrategui FC Alineación oficial del equipo 'Amarrategui FC' en el partido 0 - 2 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amarrategui FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Amarrategui va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carlton Camenzuli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Amarrategui el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Walter Kornherr va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Amarrategui va acabar amb la pilota als peus de Carlton Camenzuli que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Amarrategui van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Antonio Guzmán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ilari Arixita no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Didier Corbier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

michiqui

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Marcos Delgado de michiqui després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Pere Ribolleda va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pere Ribolleda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Pere Ribolleda de michiqui va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del michiqui que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ilari Arixita, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Vadimas Patejūnas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Orozco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Diego Orozco va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vadimas Patejūnas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Marcos Delgado quasi aconsegueix empatar per michiqui al minut 35, però Vadimas Patejūnas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.