Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sony Team FC (488281) - ACOIRAZADO POTEMKIN (1582037) » 662544736: T63/R2

Copa 662544736 Información oficial sobre el partido 662544736 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido 3 - 1 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido 3 - 0 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fene C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Fene, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Giorgio Interdonato per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Al minut 95 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Fene va ser Giorgio Interdonato.
  • 131 Minuto 101 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marc Rosenberg va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marcelino Tello quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Marcelino Tello una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Alexandru Braşoveanu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Ferhan Dinçtürk de Fene gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ferhan Dinçtürk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Henryk Najder del Fene ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santi Bernardos va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giorgio Interdonato va estar a punt de sentenciar el partit al minut 108, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

ACOIRAZADO POTEMKIN

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 53. L'anotador per ACOIRAZADO va ser Nunzio Pirollo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): ACOIRAZADO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Piotr Wyrobek va quedar-se sol davant el porter Adão Basto Ferreira, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Al minut 94, un refús desafortunat de Adão Basto Ferreira, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Albano Vidal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.