Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Tarraco (799278) - Stars Of Fantasy (30597) » 662544042: T63/R2

Copa 662544042 Información oficial sobre el partido 662544042 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

AD Mérida Alineación oficial del equipo 'AD Mérida ' en el partido 3 - 0 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AD Mérida Alineación oficial del equipo 'AD Mérida ' en el partido 5 - 1 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
Tiene mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Mérida

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Erik Johnsen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mérida es posava per davant!
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 36 i semblava que Mérida desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Erik Johnsen va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Hilary Pietruszka estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Philip Bradley va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cojoncio Finisterre de Mérida va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Mérida ho intentava per la dreta per mitjà de Xulián Grueira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xulián Grueira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cojoncio Finisterre.

Stars Of Fantasy

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ignacio Segimón va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 31 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Amin Biko va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Óscar Iñigo-Ruiz des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Óscar Iñigo-Ruiz va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Esteban Pedrosa de Fantasy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 31 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Daniel Păunică era ple de bones intencions. Ajudava de forma incondicional als seus companys, però arribava un pèl tard.